Deel je eigen Storm ervaring op onze website! Ontdek meer ›

Wout als één van de eerste op de nieuwe Storm Moana!

Het is ondertussen al weer een paar weken geleden dat de nieuwe Storm Moana is aangespoeld, en al was deze nieuwe telg al door onszelf meer dan goedgekeurd, toch waren wij erg benieuwd naar de eerste reacties op de Moana! Wout is de trotse eigenaar van één van de eerste echte Moana’s en stuurde ons afgelopen week dit bericht:

”Hierbij even een bericht van een gelukkig man, wat een onwijze fiets deze Storm Moana!!!
Gisteren een stuk op het strand geprobeerd, zoals jullie al gemeld hadden ligt het er wel heel slecht bij tussen Petten en Den Helder, maar ik kwam een heel eind. Meteen nadat we bij jullie vandaan zijn gegaan omgekleed en op de fiets gesprongen. Hij zit echt als gegoten, de zit is echt helemaal perfect voor mij en voelt als een goeie broek die echt precies past! Hij rijdt echt superstrak overal doorheen en alles lijkt te kloppen. Bedankt voor alle aandacht en zorg waarmee jullie dit gedaan hebben!! Afzien word zo nog leuk…! Ik ga er van genieten… ”

Super bedankt voor je bericht Wout en nog heel erg veel fiets plezier!

Moana Wout
Naast Wout hadden eerder deze zomer Robbert de Nijs en Jos van Dorp onze nieuwe strandtelg al uitgebreid getest! Beide gecamoufleerd als Buran om te zorgen dat ze ongemerkt door de testfase kwamen, reden ze kilometers over het strand en in het bos! Lees hieronder hun ervaringen en lees hier alles over De nieuwe Storm Moana en bekijk de eerste custom kleuren:

Jos:
Een Moana in het jasje van de Buran , wat een raket! Zondag getest en gaat bijna vanzelf, elke trap is direct raak. Echt een topper deze Moana, was moeilijk om deze in de garage op te hangen haha
Moana Jos
De eerste nacht mocht de vrouw van Jos op de bank slapen, meer ruimte voor zijn nieuwe Moana ; – )

Moana Jos 2

Foto: Vincent Spierings

Robbert: Eerste indrukken na testrit 2 op de nieuwe Moana:
- Verschrikkelijk stijf, vooral bij het bracket. Geen trap gaat verloren.
- Betere positie/gewichtsverdeling op de fiets dan het vorige topmodel. Goeie mix tussen aerodynamische zit en en een houding van waaruit je kracht kunt zetten.
- Verbeterde geometrie, daardoor stabieler in mul zand en hij bunny hopt makkelijker over muien en gaten.
- Verschrikkelijk mooi!

Moana Robbert de Nijs

Robbert Moana

Foto: Marcel Hollander