Deel je eigen Storm ervaring op onze website! Ontdek meer ›

Twee ‘Stormachtige’ overwinningen afgelopen weekend!

Beachcriterium Hargen
Een strandrace, maar dan in de zomer! Afgelopen zaterdagavond was het Robbert de Nijs die er op zijn Moana vandoor ging met de overwinning tijdens het Beachcriterium in Hargen. ”Het was een loodzware ronde van 3km rondom de lagune met honderden meters mul zand en zelfs nog wat hoogteverschil. Al vrij snel was ik met Ronan van Zandbeek en Bram Rood losgebroken van de rest en konden we geleidelijk onze voorsprong uitbouwen. In de laatste ronde slim gespeeld en de sprint gewonnen van Ronan”

En voor de oplettende kijker: Er staat inderdaad Buran op de bovenbuis van Robbert zijn strandbike. Robbert reed afgelopen jaar als eerste op het prototype Moana frame en die hebben we toen onopvallend laten lakken in het ‘oude’ Buran design. Al snel werd het frame goedgekeurd en gaat het nu als Moana door het leven! Lees hier meer over de Storm Moana

19756648_1238878739551694_208793152930337825_n
Foto: Remon Stroomer

NRW Cup Haltern am See
Zondag reisde Gosse van der Meer af naar het Duitse Haltern am See. Een lekke band in de derde ronde zorgde er voor dat de geboren Fries zich weer terug naar voren moest vechten, maar dat was geen probleem op zijn Storm Buran ; ) Gosse pakte de overwinning in de U23 categorie en finishte ook nog als tweede bij de Elites!

Gosse van der Meer1
Foto: Erik van den Boogert

Gefeliciteerd mannen!