Deel je eigen Storm ervaring op onze website! Ontdek meer ›

v.l.r Bob,Cees en Jaap. Finish Cyclo La Chary Gaul 2009 Echternach
Mijn Storm Levante...
start Beukers Bike Challenge tijdrit..

Fietsen zit wel een beetje in mijn genen, ben al begonnen in 1969 bij zwc DTS als adspirant wielrenner, al was dat dan wel op een stalen RIH met vast verzet…:-)

Eigenlijk ben ik altijd blijven fietsen/koersen, naast een drukke baan had ik in de jaren ’90 een licentie als amateur, inmiddels op een Concorde Aquila, die ook heel wat kilometers gemaakt heeft in die periode. Jarenlang ben ik in het voorjaar naar Mallorca geweest om de conditie aan te scherpen, en ook nu ben ik daar nog regelmatig, soms begeleid ik op vrijwillige basis (en ook voor mijn eigen plezier) fietsgroepen van Cees van Dongen (www.cemiwielerkampen.nl), vooral het klimwerk in het Tramuntana gebergte met daarin Puig Major (1430 m), Soller, en in het binnenland de San Salvador, spreekt mij erg aan.

Het echte wedstrijd rijden heb ik nu wel zo’n beetje achter mij gelaten, maar wel rij ik nog af en toe een tijdritje op mijn Storm Crono.

Inmiddels ben ik ook al jaren de trotse bezitter van een Storm klimfiets, vooral de mooie cyclo’s doe ik nu graag, en ik heb met mijn Storm Levante dan ook al heel wat klimkilometers gemaakt. O.a. goud behaald in de Marmotte (174 km 5000 hoogtemeters (4 Tourcols Croix du Fer, du Telegraphe, col du Galibier en Alpe d’Huez), en ook heb ik mijn Storm goed kunnen testen tijdens meerdere edities van La Charly Gaul (www.lacharlygaul.lu)  .
Dit is een Cyclo Sportive die internationaal aanzien heeft, door deelnemers uit verschillende landen België, Duitsland Italië, Frankrijk, Denemarken enz. De start/finish is vanuit Echternach, het parcours ca 160 km wordt elk jaar verandert en kent ongeveer 2200 hoogtemeters. De cyclo is vernoemd naar Luxemburgse “De Engel van het gebergte”een winnaar v/d Tour Charly Gaul”.

Waarom heb ik nu eigenlijk voor een STORM Bike gekozen? Hierom dus: Betrouwbaar, een goede prijs/kwaliteit verhouding, frame samen te stellen naar maat en wens. En natuurlijk een vak- deskundig adviseursteam met passie voor hun vak en uitstekende aftersales/service!

Door: Jaap