Deel je eigen Storm ervaring op onze website! Ontdek meer ›

Dit jaar weer het MTB virus opgepakt met de “oude” Storm Shearwater. Eenmaal lekker in het ritme begon het toch te kriebelen om een 29 er te kopen. Omdat ik zeer tevreden was met de oude Storm , wilde ik weer een Storm.

Eenmaal in de winkel ben je verkocht en heb ik naar mijn idee een TOP fiets gekocht. Het team Beukers heeft mij goed geadviseerd en door hen heb ik ook een Lauf voorvork gekozen. Deze is waanzinnig licht en een genot om mee te rijden. Elke trap is raak op deze fiets en een genot om mee te rijden. Het oog doet ook wat en ik krijg zeer positieve reacties, al blijft de Lauf zeer persoonlijk. De keuze 1/11 Sram bevalt mij goed en in combinatie met de Rotor 32 kom ik zeer goed uit de voeten. Wat deze fiets ook zo bijzonder voor mij maakt, is dat hij bij Beukers volledig naar je wensen wordt afgemonteerd en daarom uniek.

Al met al een tevreden klant.

Door: Nico
  1. ReneeD

    Mooi verhaal en wat betreft de Lauf….ik rijd er ook mee. Ik vind het niet alleen lekker rijden, ik vind hem ook prachtig om te zien! Het geeft je Buran net iets extra’s. En veel bewonderende blikken ;-). Al een tijdje heel blij mee.