Deel je eigen Storm ervaring op onze website! Ontdek meer ›

 

Jarenlange ervaring op en de liefde voor de fiets hebben geresulteerd in een product dat gericht is op de individuele wensen van de ware fietsliefhebber.

Geen massaproductie,, maar ook geen onbetaalbare exclusiviteiten. Je kiest uit een ruim aanbod van framemodellen, maten en designs. Ook voor de verdere afmontage worden louter topgeselecteerde onderdelen gebruikt die je tot in de kleinste details zelf uitgekozen hebt.

Ben je benieuwd naar alle kleurmogelijkheden en designs? We nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze winkel! Natuurlijk wordt je Storm fiets speciaal voor jou aangemeten met het allernieuwste Bikefitting meetsysteem. Iedere Storm-fiets wordt in onze uiterst moderne werkplaats van begin tot einde door één monteur afgemonteerd en gecontroleerd, waarna een nieuw geboren Storm klaar is voor zijn baasje

Stormbikes

De definitie van Storm volgens de Dikke van Dale :”…een gemiddelde windsnelheid van 75km per uur over meer dan 10 minuten (windkracht 9 op de schaal van Beaufort).” Onze omschrijving van het merk Storm is: Een individuele fiets voor mensen met een bijzondere smaak. So, are you born to ride a Storm?