Deel je eigen Storm ervaring op onze website! Ontdek meer ›

200 mijl over stoffige paden in het Amerikaanse Kansas, dat is Unbound Gravel (voorheen beter bekend als Dirty Kanza). Zonder twijfel de grootste en allerbekendste gravelrace ter wereld en Ivar Slik gaat heen op zijn Storm!

Als Europees Kampioen strandrace is Ivar natuurlijk bijna één met zijn beachbike en daarom hebben we een speciale Storm Moana omgebouwd tot echte gravelracer. Hieronder alle details van de ‘Moana GravelMeister’:

ivar slik unbound gravel bike
Geen mountainbike (SPD) pedalen, maar Look race pedalen. Een extra binnenband onder het zadel

Schwalbe Ivar Slik
De Schwalbe G-One Allround 2.25 (57) banden vallen erg mooi om de 4-Shore velgen . Meer breedte voor meer comfort, iets wat zeker scheelt na 300 kilometer!

Ivar Slik Unbound Gravel Bike Close
Een extra bidonhouder achter de zadelpen, een minipompje en een houder voor twee Co2 patronen op de zitbuis. Zodat deze snel te pakken zijn bij een eventuele afloper. Ook een tas onder de bovenbuis voor meer ‘opslagruimte’

RideFarr Wahoo Elemnt
Een Pro PLT 42cm racestuur, Farr Aero Alloy opzetstuur, de nieuwe Elemnt Bolt van Wahoo, en voor de oplettende kijker.. Rechts onderin het stuur 1 van de 3 ‘Sahmurai Swords’ waarmee Ivar eventuele schade aan een band snel kan repareren.

ivar unbound close up crank
De groepset: Shimano GRX 800 gecombineerd met een Shimano XTR crankset en een custom 48 tands voorblad. Achter een 11-40 cassette. Ook in de crank is een Sahmurai Sword plug te vinden voor snelle bandreparaties.

Powered by Beukers Bike Centre

Frame Storm Moana Beach
Fork Storm Moana
Wheels Storm 4-Shore Carbon
Tires Schwalbe G-One Allround 2.25 (57)
Crank Shimano XTR M9100
Chainring Custom Storm DM 48T
Chain Shimano XTR
Cassette Shimano XT 11-40
Bottom Bracket Pressfit 46/24
Front Derailleur -
Rear Derailleur Shimano GRX 800
Shifters Shimano GRX
Handlebars Pro PLT 42cm + Farr Allow Aero Bolt-On
Stem Pro LT -17º 120mm
Seatpost Pro Koryak 31.6mm, 20mm offset
Saddle Fizik Aliante
Colors Custom White/Gold
Size XL