Deel je eigen Storm ervaring op onze website! Ontdek meer ›

Net op tijd aangespoeld voor het nieuwe strandseizoen. Maak kennis met de evolutie van de Buran Beach, de Storm Moana. Onze nieuwe carbon strandtopper! Het nieuwe strandframe is niet alleen lichter geworden, maar levert vooral bij elke trap nog net iets meer rendement. Vooral de stijfheid rond het bracketgedeelte van het frame is flink verbeterd, wat zorgt voor minder krachtverlies met aanzetten en dus gaat accelereren nog makkelijker. En dat ga je merken in het mulle zand!

Toen we de Moana vonden zat hier nog dezelfde voorvork in als de Buran, oude liefde roest niet, maar het werd toch echt tijd voor verbetering! Daarom is de Storm Moana uitgerust met een nieuwe aerodynamische, volledig carbon voorvork, die perfect aansluit op het tapered balhoofd. Natuurlijk is de vaste voorvork in kleur mee gelakt, worden de schakelkabels door de buizen heen gemonteerd waardoor de fiets er niet alleen erg “clean” uitziet, maar zout en zand ook minder invloed hebben. Meer informatie vindt je op de Moana Pagina

De allereerste Storm Moana houden we zoals ze is aangespoeld, verroest na een lange tocht op de oceaan is ze nu dus te bewonderen bij ons in de winkel. Maar voor de echte hoge snelheden op het strand staan alle nieuwe Moana’s natuurlijk strak in de lak, klaar voor alle weersomstandigheden. Rust roest!

Nu horen we je denken: ‘Betekend dit dat de Buran verdwijnt?’ Voorlopig hebben we nog enkele frames op voorraad, maar voor 2017 is de Buran volledig vernieuwd en weer terug naar zijn roots gebracht; Een echte mountainbike. Dus met een verende voorvork en met onder andere de direct mount voorderailleur, steekassen en frontpull voorzien van de nieuwste snufjes op MTB gebied! Alles over de Buran 2017 staat op de Buran Pagina

Moana betekend ‘Oceaan/ Diepe zee’ in het Maori en Hawaiiaans. En langs de kust is precies waar deze nieuwste Storm strandtelg het beste tot zijn recht komt!

 

Moana Rust 2

Gecorrodeerd, maar wel ruimte voor 2 bidonhouders op de Moana

Storm Moana Rust

Elke Moana wordt volledig naar wens opgebouwd. En is verkrijgbaar in vele maten en kleuren, kortom een ideale basis om een unieke strandracer te bouwen!

Roest Fiets

Rust roest..

Storm Snelspanner - mOana

De Storm Snelspanners kwamen wel zonder roest aan ; – )

Moana Rust

Oude liefde roest niet, toch hebben we de voorvork in dit frame vervangen.! De Moana is uitgerust met een nieuwe aerodynamische, volledige carbon voorvork, die perfect aansluit op het tapered balhoofd.

Storm Moana Achterkant

Shiny!

Voorvork - Storm Moana

De nieuwe full carbon voorvork

Moana Duin

Moana betekend ‘Oceaan/ Diepe zee’ in het Maori en Hawaiiaans. En langs de kust is precies waar deze nieuwste Storm strandtelg het beste tot zijn recht komt!

Lees hier alles over de nieuwe Moana: StormBikes.com/Moana